Wie zijn wij?

Onze missie en visie

Missie

Met Alpex bouwen wij aan een merk waarbij we zowel lokaal als globaal een positieve bijdrage willen leveren aan mens en milieu door skihuttentochten te organiseren waarbij mensen de natuur op een unieke manier ervaren en door duurzame producten te ontwikkelen waarmee we investeren in herbebossing van onze planeet. 

 

Visie

Een bedrijf dat mensen een unieke ervaring in de bergen laat beleven en volledig duurzaam geproduceerde wintersportartikelen aanbiedt. Daarbij gebruiken we onder anderen gerecyclede ocean plastics en investeren we in herbebossing. Momenteel zijn we hard bezig met ontwikkelen van onze eigen skibrillen. Hierover binnenkort meer informatie!

Over Jaap en Frits

Sinds 2020 organiseren wij groepsreizen voor wintersporters in Oostenrijk. Wintersport is ons met de paplepel ingegoten. Iets waar we ieder jaar weer naar uitkijken. Daarbij zoeken we altijd naar nieuwe uitdagingen. Zo namen we in 2015 de eerste stap door ons skileraar diploma te behalen om vervolgens anderen de kneepjes van het skiën te leren. Van het leven in de sneeuw en het begeleiden van groepen krijgen we energie. Daarnaast ligt ondernemen ons nauw aan het hart. Alpex biedt ons de kans om alles te combineren: uitdaging, natuur en de gezelligheid van groepen. Door unieke routes in de Alpen uit te zetten bieden we onze gasten een onvergetelijke week. Daarbij houden we ook van gezelligheid. Dat zal dan ook zeker niet ontbreken! 

Wij, twee ervaren skiërs, Jaap en Frits, nemen jullie graag mee op onze skihuttentocht. Wij kijken er naar uit om elkaar in januari 2020 te zien tijdens onze groepreis in Oostenrijk! 

Heb je toch nog vragen? Stuur ons een bericht via WhatsApp of via de contact pagina, of kijk op onze FAQ! Vergeet trouwens ook niet om onze route en promovideo te bekijken om alvast in de stemming te komen!

Jaap Habraken, reisgids skihuttentocht Saalbach-Hinterglemm alpex

Jaap Habraken

Met 17 jaar ski-ervaring, een skileraren diploma op zak en een ongekende liefde voor de bergen is een enkele week per jaar in Oostenrijk doorbrengen niet voldoende. Iedere ochtend staat Jaap als eerste bij zijn ski’s om er weer een mooie dag van te maken. Naast het skiën is Jaap een fanatieke tennisser. Daar houden zijn interesses gelukkig niet op, waardoor je onder het genot van een biertje uren met Jaap aan de praat kan blijven.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Jaap

Frits Thijs, reisgids skihuttentocht Saalbach-Hinterglemm alpex

Frits Thijs

Frits maakte naar eigen zeggen zijn beste keuze ooit toen hij besloot om skileraar te worden. Zijn toch al niet mis te verstane kwaliteiten op en naast de piste werden verder verbeterd, en een fantastische tijd in Oostenrijk was het gevolg. In een aantal hutten die we bezoeken wordt hij der Nagelmeister genoemd. Maar dat zijn slechts geruchten. Wat als een paal boven water staat is dat het in ieder geval gezellig is als Frits aansluit.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Frits

WhatsApp Stuur ons een bericht!